Blås Grönt

Boden Alive presenterar stolt, i samarbete med Ung i Boden ungdomssatsningen Blås Grönt, för en nyktrare, tryggare och trevligare festival för alla!

Blås Grönt är till för att belöna ett gott beteende hos ungdomar och uppmuntra till att festa loss på festivalen utan alkohol och droger. Vi vill också stimulera till samtal om alkohol mellan ungdomar och föräldrar.

Blåser man grönt både vid ankomst till, och vid hemgång från festivalen är man med i utlottningen av många fina priser, t.ex. en surfplatta.

Alla ungdomar mellan 13-17 år är välkomna att delta i Blås Grönt fredag 19 juli och lördag 20 juli, viktigt är att anmälan gör du som förälder via formuläret nedan.

Vid festivalbesöket behöver den anmälda ungdomen ta sig till Blås Grönt/ Informationstältet nära scenen på Kungsbron för att uppge sitt namn och blåsa in sig mellan kl 19.00–21.00. Innan ungdomen sedan går hem behöver hen återigen besöka entrén för att blåsa ut sig, mellan kl 22.00–01.00.

När festivalen är över får föräldern ett sms som berättar resultatet av blåsningarna, och då dras även vinnarna av priserna!

Välkommen